Thursday, August 6, 2009

Tahniah kepada semua yang terlibat dengan Hari Interksi PMIUM 09/10...


YB Hafiz Ilyas bergambar dgn Feel Honey (group artis yang sedang meningkat naik & menempa nama dlm industri dakwah & hiburan tanah air).


5 Ogos, 8.30 malam - Bertempat di Dewan Semarak, Akademi Pengajian Melayu, Universiti Malaya.
Persatuan Mahasiswa Islam Universiti Malaya (PMIUM) sesi 2009/2010 telah menganjurkan (Nur Kasih '09)atau singkatan bagi Hari Interaksi PMIUM.

Majlis ini dirasmikan oleh Prof. Madya Salihin Baba menggantikan TNC HEP yang tidak dapat menghadirkan diri. Turut hadir menyerikan majlis ini YDP MPMUM, saudara Ridzuan, Pengarah Feskum, saudara Shazwan serta perwakilan persatuan-persatuan anak negeri dan persatuan fakulti-fakulti.

Walaupun tika ini warga UM sibuk dengan Festival Konvensyen UM (FESKUM), kehadiran ahli PMIUM baru & lama ke program ini amat memberansangkan. Tahniah kepada semua yang hadir.

Jutaan penghargaan dikalungkan kepada saudara Nizam selaku Pengarah Nur Kasih '09 dan saudari Nailah selaku Timbalan serta ahlijawatankuasa yang terlibat secara langsung atau tidak dalam menjayakan program ini. Segala jasa baik kalian hanya ALLAH SWT sahaja yang mampu membalasnya.

" UNGGUL MEMIMPIN GENERASI "

No comments: